Livraison gratuite à partir de € 250
1 à 3 jours ouvrables
Offre la plus exclusive
Klantenservice

VEEL GESTELDE VRAGEN

Op alles wat wij doen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

*Mijn bestelling is afgerond, hoe lang duurt het nu voordat ik deze kan ontvangen?

TST Stoffen zal proberen dezelfde dag of eventueel een dag later uw bestelling te verwerken. Daarna zal het worden opgehaald door een koerier. Deze bezorgt doorgaans de bestelling de volgende dag. Voor het buitenland gelden langere levertijden. Het neemt niet weg dat er door calamiteiten of onvoorziene omstandigheden langer over de levering kan worden gedaan.

*Ik heb een artikel besteld en thuis gestuurd gekregen. Nu bevalt het niet. Wat nu?

TST Stoffen probeert zo goed mogelijk getrouw aan de echtheid de producten weer te geven.

Door gebruik te maken van de unieke stalenservice kan u het staal zelf waarheidsgetrouw zien. Omdat wij de producten voor u op maat afknippen, is het herroepingsrecht wat in de "online shop wereld" gebruikelijk is, bij ons niet van toepassing. Wij kunnen op deze grond geen artikelen terugnemen.

*Kan het zijn dat ik een artikel heb besteld, maar dat deze is uitverkocht?

TST Stoffen houdt een voorraad systeem bij. Hierdoor wordt dit zo goed als uitgesloten. Mocht het zijn dat dit toch van toepassing zijn, betaald TST Stoffen het bedrag binnen tien werkdagen aan u terug.

*Ik heb een grote hoeveelheid nodig, wat nu?

Zekerheidshalve geven wij een kleinere voorraad op in ons systeem. Normaal gesproken hebben wij grotere hoeveelheden op voorraad. Mocht het zo zijn dat u meer nodig heeft als in het systeem aangegeven wordt, bel dan even. We kijken het dan voor u na, en maken desgewenst de bestelling mogelijk.

*Hoe werkt de stalenservice?

U weet niet zeker of de kleur of soort stof u bevalt. Door te klikken op "klik hier, om uw staal te bestellen", kan u voor €1,00 een staal bestellen van 10x10 cm.  Als u er op geklikt heeft, geeft u de naam in van het artikel dat u wenst. Daarna werkt de rest vanzelf.

Bij een bestelling ontvangt u dit bedrag terug via een terugstorting. Het bedrag wordt retour gestort na levering, op uw eigen verzoek. Per bestelling krijgt u één staal retour. U dient dit zelf per mail aan ons aan te geven!

En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »